Tarieven en vergoedingen

Normaal bij het gaan naar coaching, therapie of begeleiding denk je aan een vergoeding door een zorgverzekering. Dit is ook de meest gangbare en bekende manier om financiële ondersteuning te krijgen om te groeien en ontwikkelen als mens. Helaas vallen de diensten van Move to Mend hier niet onder.

Mogelijkheden financiële ondersteuning
In de loop van de tijd heb ik samen met mensen die in mijn praktijk zijn geweest ontdekt dat er meerdere mogelijkheden zijn financiële ondersteuning te krijgen voor coaching, therapie en begeleiding.

 1. Mensen met een eigen onderneming:
  Coaching kan opgegeven worden als kosten/uitgaven bij de omzetbelasting en inkomstenbelasting. Wanneer je mentaal en emotioneel gezond bent komt dit ten goede van de prestaties in je onderneming.
 2. Werkgever die een aantal coaching sessies vergoed:
  Bijvoorbeeld bij een dreigende burn-out of reïntegratie van een burn-out betaald op individueel niveau. Burn-out klachten zijn lichaam gerelateerd, waardoor lichaamsgericht werken effectief is gebleken.
 3. Loopbaan budget:
  Voor een gezonde balans in je leven welke je mee neemt naar het werk. Bij het loopbaan budget is de keuze aan jou op welke manier je hiermee aan de slag wilt en welke coach hier voor jou bij past.
 4. Persoonlijk budget:
  Het persoonlijk budget is van de medewerker en bedoeld om de medewerker te stimuleren in zijn ontwikkeling, met als doel een duurzame inzetbaarheid. Eigen verantwoordelijkheid en vrijheid van keuze van de medewerker staan hierbij voorop.

 

Prijzen vanaf 1 januari 2020

Yoga*:

– Proefles GRATIS
– Losse les : € 12
– Strippenkaart (10x) : € 95


Individuele Yoga*:

– Per uur : € 45


Individuele coaching, therapie en begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling**:

– Kennismaking : € 48
– Per uur : € 82
– 5x : € 390 (-5%)
– 10x : € 738 (-10%)


Relatietherapie**:

– Kennismaking : € 52
– Per uur : € 93
– 5x : € 442 (-5%)
– 10x : € 837 (-10%)

 

*Genoemde prijzen zijn inclusief 9% btw
**Genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw