Relatietherapie : Move Together

 

Tijdens Move Together gaan we samen voor een Break-through in plaats van een Break-up!

Ik geloof erin dat iedereen zoveel mogelijk zijn mooie zelf is en kan blijven, ook binnen een liefdesrelatie!Het is me opgevallen dat dit weinig gebeurt en dat is jammer. We passen ons aan, cijferen ons weg en verliezen hierdoor onszelf. Op lange termijn gaat dit schuren en raak je elkaar juist hierdoor kwijt. En dat is nu net niet de bedoeling!

Veel mensen zitten in een relatie die veel energie, stress, ruzie, verdriet, boosheid en negativiteit kost. Is dit voor jullie ook herkenbaar? Fijne ontspannen momenten met z’n tweetjes schieten er regelmatig bij in. En om het nog erger te maken, wanner jullie kinderen hebben, zien die vaak ruzie en verdriet wat zijn weerslag op hen heeft. Dit is pijnlijk om te zien en jullie willen het graag anders.

Wellicht voelen jullie je, ondanks de relatie, juist regelmatig heel alleen.

Dit wil je natuurlijk allemaal niet!

Tijdens Move Together gaan jullie samen op pad. Van een leven langs elkaar heen naar een samenzijn vol begrip en connectie. Onderweg leren jullie elkaar nog beter kennen wat helpend is voor een fijn samen zijn.

Ik word enorm blij en dankbaar wanneer ik mensen weer echt samen zie. In een relatie ben je samen gewoon beter, leuker, mooier en sterker dan alleen!

Iets voor jullie?

06 22 98 48 10

 

Tijdens Move Together werken we toe naar een relatie waarin jullie..

…weer echt tijd voor en met elkaar hebben.

…met elkaar omgaan en leven zonder op eieren te moeten lopen.  Meer samenwerken in plaats van elkaar tegenwerken.

…de relatie weer op een niveau krijgen waar jullie allebei tevreden en gelukkige momenten ervaren.

…effectief en goed met elkaar kunnen communiceren met minder frustratie en nutteloze discussies.

… toewerken naar een relatie waar openheid en eerlijkheid belangrijk zijn. Waar het zo veilig is dat alles besproken kan worden.

…jullie gevoelens kunnen herkennen en delen met de ander.

… weer, zoals in het begin van jullie relatie, inspirerende toekomstplannen met elkaar maken en beleven.

Wat jullie kunnen verwachten van Move Together

Miscommunicatie is 1 van de grootste boosdoeners in relaties. Daarnaast hebben we allemaal onze specifieke persoonlijke relatie. Vandaar een effectieve combinatie van een online deel rondom jullie communicatie welke je heerlijk thuis vanaf je bank kunt volgen, een persoonlijke kennismaking met een ervaren therapeut en 5 live ontmoetingen in Delft of online. Terwijl jullie op pad zijn hebben jullie alle mogelijkheid te mailen en in contact te zijn over jullie proces. We doen het samen!

Tijdens het traject Move Together gaan we aan de slag met..

..jullie persoonlijke situatie, uitdagingen en valkuilen te bekijken en uit de weg te ruimen.

..waarover jullie communiceren en krijgen jullie de uitnodiging onbesproken onderwerpen ter tafel te brengen. Dit is van enorme waarde!

..hoe jullie communiceren en manieren om elkaar bijvoorbeeld niet te beschuldigen maar in alle respect in gesprek te zijn met elkaar. Hoe belangrijk het is om echt naar elkaar te luisteren.

.. jezelf. Over de invloed van jouw gedachten, gevoelens en gedragingen op jullie relatie.

.. een rijk gevulde toolbox rondom communicatie. De extra catch is dat je jezelf en je manier van bewustzijn en communicatie ook meeneemt in al je andere relaties, dus daar ook positieve veranderingen kunt creëren en opmerken.

..een stappenplan om lastige onderwerpen bespreekbaar te maken op een ontspannen, open en eerlijke manier. Dit vergoot de kans op begrip, actie en verandering.

Voel je vrij te mailen voor een vrijblijvend gesprek om te kijken of Move Together jullie ook gaat helpen!

info@movetomend.nl

 

 

Next

Reviews

Previous