Over mij

Anne de Meij

Move to Mend: In beweging om te herstellen. Dit is waar ik voor sta, in de breedste zin van het woord.

Mijn naam is Anne en ik heb vol enthousiasme en vanuit mijn passie de praktijk Move to Mend opgezet. Een praktijk waar veel mogelijk is en er samen met jou gewerkt wordt naar een kwalitatief beter leven. Ik ben begonnen als verpleegkundige waar ik na een paar jaar de specialisatie tot het verplegen van kinderen heb behaald. Dit heb ik 7 jaar met veel plezier gedaan tot het me duidelijk werd dat ik mijn kwaliteiten en passie voor/naar mensen op een andere manier wilde inzetten. Vandaar de opleiding tot lichaams-en ervaringsgerichte therapie (Dans en bewegingstherapie).

Mijn visie is dat therapie en coaching voor iedereen zou kunnen zijn. Ik vind het erg jammer dat er toch nog een taboe ligt bij velen op het gaan naar een therapeut of coach. Iedereen heeft wel iets in zijn leven wat hem belemmert te leven zoals je dat graag zou willen. Ik begeleid mensen daar graag weer meer naar toe. Ik vind het dan ook belangrijk op maat te werken, waarmee ik bedoel dat we in ieder traject onderzoeken wat bij jou past en voor jou werkt.

 

Daarnaast fascineert de invloed van het lichaam me elke keer opnieuw. Dit wordt iedere keer bevestigd in de individuele sessies therapie en coaching, in het contact van relaties, bij individuele yoga en in alle workshops die ik geef. Het lichaam heeft zijn eigen unieke taal. Keer op keer een mooie reis waar ik getuige van kan en mag zijn.

Ik heb ervaring in het werken met mensen die, zonder diagnose, blokkades en moeilijkheden ervaren in het leven en hier verandering in willen brengen. Hiernaast heb ik ervaring in werken met lichamelijke problematiek zonder gevonden oorzaak, eetproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek, stress-gerelateerde problematiek, verslavingsproblematiek, autisme, depressieve klachten en ik verdiep me graag in andere mogelijke problemen die je belemmeren in leven zoals je wilt.

Wie weet spreken mijn site, visie en woorden je aan om eens langs te komen om de intelligentie en mogelijkheden van jouw lichaam te (her)ontdekken!