Individuele yoga

Bij terugkerende lichamelijke klachten en/of spanningen

Heb je nog nooit Yoga gedaan, maar wel de interesse eens te ervaren wat Yoga voor jou lichaam kan betekenen en vind je het niet fijn gelijk in een groep te starten, dan is een uur individuele Yoga echt iets voor jou!

Ook wanneer steeds diezelfde spanning en bijbehorende klachten steeds weer terug komen en je graag zelf hier meer verlichting in wil kunnen brengen is een individueel uur Yoga een goed plan!

Wat kan ik verwachten van een uur individuele Yoga?
Iedereen heeft wel een plek in zijn lichaam waar de spanning gaat zitten tijdens een periode waarin er wat meer gevraagd wordt van je. Herkenbare plekken zijn nek en schouders, onderrug en borstgebied. Klachten die hieruit voort kunnen komen zijn dan bijvoorbeeld hoofdpijn, migraine, lage rugpijn en benauwdheidsklachten.

Bij individuele yoga kijken we naar het gebied van jouw lichaam wat aandacht nodig heeft. Hierbij zoeken we yoga houdingen die bij jou lichaam passen om deze spanning te verminderen. Het gevolg hiervan is dan ook je bijkomende klachten zullen verminderen.

Er zijn verschillende vormen van yoga die o.a. gericht zijn op spieren, bindweefsel en/of organen. We kijken tijdens je individuele welke vorm en houdingen van yoga bij jou passen en welke het meest gewenste effect op jou hebben. Dan maken we hier een mooie evenwichtige les van, welke je energie en minder spanning geeft.

Hiernaast, wanneer je hier interesse in hebt, kan er aandacht besteed worden aan ademhalingsoefeningen uit de Yoga. Deze hebben effect op je Yoga en ontspanning je systeem.

Kortom jou eigen Yoga les om je klachten voorgoed de baas te kunnen!

Voordelen van individuele Yoga

  • Het is helemaal gericht op jouw lichaam.
  • Er is volop ruimte en tijd samen te onderzoeken welke houdingen het beste bij jouw passen op dit moment.
  • Je hebt nog nooit yoga gedaan en vindt het spannend gelijk in een groep me te doen, maar hebt wel interesse wat Yoga voor jouw lichaam kan betekenen.
  • Volop persoonlijke aandacht, waarin de functionaliteit voorop staat in plaats van de vorm, dus hoe voelt het voor jouw lichaam en niet hoe ziet de houding eruit in vergelijking met de anderen in de les.
  • Het is ontzettend leuk een yogales te hebben die geheel bij jou past en samen met jou gemaakt is!

Kosten

€ 48 per uur (incl. 9% btw)

Testimonial